06-52795405 info@xtraconcept.nl

Met de folies van XtraConcept kunnen wij elk aspect van het interieur restylen en renoveren. Zo sluit het interieur aan bij het gewenste uitstraling, boodschap of sfeer. De keuze om juist niet te schilderen, maar wanden, vensterbanken en deuren te wrappen met folies is logisch. De aanbrengtijd is veel sneller, omdat je niet eerst alles hoeft te schuren, grondlakken en vervolgens af te lakken. Ook de droogtijd is verleden tijd.

Voordelen van interieurfolie:

  • snel en zonder overlast gemonteerd
  • eindeloos veel designopties
  • voordeliger dan schilderen of vervangen
  • milieuvriendelijke vorm van restyling
  • mooi en duurzaam resultaat

Diverse toepassingen mogelijk

Bijna alles van het interieur kan worden gerestyled. Denk hierbij aan tafels, kasten, deuren, vensterbanken, wanden, keukens, vloeren en nog veel meer. Heeft u zelf nog ideeën? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Look and feel

Is het interieur van uw woning, winkel of kantoor toe aan een nieuwe look? Met onze duurzame interieurfolies kunt u het een totaal andere uitstraling geven. Neem bijvoorbeeld natuursteen, leer, houtprint  of een ral kleur, deze folies zijn bijna niet van het echt te onderscheiden.

Waarom een grote investering in een duur nieuw interieur, terwijl u met een interieur folie hetzelfde effect kunt creëren voor een voordeliger prijs.

Wij gebruiken hiervoor hoogwaardige zelfklevend folies deze zijn kras- en stootvast en speciaal ontwikkeld voor het gebruik in interieurs.

Offerte aanvraag