06-52795405 info@xtraconcept.nl

XtraConcept maakt gebruik van hoogwaardige kwalitatieve folies die geschikt zijn voor het aanbrengen op diverse ondergronden. Na het aanbrengen van de folie heb je meteen een frisse resultaat met een nieuwe uitstraling!

Facade folie is een speciale hoogwaardige folie, voor het renoveren van verweerde kunststof / aluminium kozijnen en metalen gevelpanelen. 
Het heeft veel voordelen t.o.v. verfsystemen.  Zo is de zelfklevende folie een direct-droog, 1-laags dekkend kleursysteem. Geeft het een uitstraling als nieuw, strak spuitwerk en is vooraf schuren van de ondergrond vaak niet nodig (geen stofoverlast). Verkrijgbaar in een groot aantal standaard RAL kleuren, glanzend, lustre en metallic finishes. Speciale kleuren via custom colour match service beschikbaar.

Eigenschappen van Facade folie:

  • Zeer sterke folie met een Hogere dekking (opaciteit) en in elke kleur te produceren.
    • Hogere eindhechting (40 micron lijm).
    • Bij natte omstandigheden en vanaf 0° Celsius verwerkbaar.
    • Weinig onderhoud nodig en tot 10 jaar garantie op kleur en verwerking.

Ten opzichte van traditioneel schilderen is het aanbrengen van folies commercieel gezien een slimme keuze. Bij intensief gebruik zie je na twee jaar al flinke verschillen: Verf krast, verweert en beschadigd, folies blijven door hun oersterke uitvoering jarenlang in topkwaliteit.

Ben jij op zoek naar een oplossing voor verweerde kunststof / aluminium kozijnen of gevelpanelen?

Vraag hier vrijblijvend een offerte op!

Offerte aanvraag